De 10 bedste bryllupsfest indgangssange

Brudepartiet er altid en sjov lejlighed til at være sammen med. Og hvem kan forestille sig en fest uden et stort udvalg af musik for at holde stemningen levende? Siden i aften er alt for bruden, så skal alle elementerne i denne begivenhed være dedikeret til hende og for at starte aftenens festligheder, her er listen over de 10 bedste brude partysangssange, som du kan brug til festen:

1. “Velkommen til junglen” af Guns N ‘Roses – Hvis du vil give indtryk af, at i aften vil være vild i et vist omfang, så lad Axl gøre præsentationen til festen. Ikke alene vil dette være interessant, men det på en eller anden måde imbibes en følelse af at være fræk på en god måde.

2. “Walk this Way” af Aerosmith og Run DMC – Rock og hip-hop guder vil sætte tonen til denne aften. Hvis du vil have en funky musik, så er denne melodi den rigtige indgangssang til festen.

3. “Få partiet startet” af Pink – Hvis du er interesseret i at indarbejde et danseslag i starten af ​​festen, så er denne sang et bestemt valg for dig. Denne sang beskriver klart, hvilken slags fest der skal ske ved denne lejlighed.

4. “Danger Zone” af Kenny Loggins – Sangen er mere tilbøjelig til en actionfilm, men teksterne har en sjov og sarkastisk fornemmelse, når de bruges som partysang.

5. “Eye of the Tiger” af Survivor – En af de gamle favoritter vil denne sang på en eller anden måde skabe en følelse af at være “hyped”, hvilket er, hvad nogle af os har brug for for at føle det festlige humør.

6. “Walking on Sunshine” af Katrina og Waves – Dette er en god sang, der helt sikkert vækker hele publikum og gør dig klar til de kommende ting.

7. “Happy Together” af Turtles – En klassisk sang, der aldrig går ud af tune. Hvis du ønsker at stimulere en fredelig og glad tone med glædeliggørelse, så er denne sang lige lige til brudepartiet.

8. “Lad os få det startet” af Black Eyed Peas – En anden af ​​disse hippy beats, der helt sikkert vil gøre alle op til deres fødder! Lad mændene gøre deres ting, og få alle damerne til at træne sammen med alle thegreenguide brudepige kjoler, de har på. Lad alle absorbere følelsen af ​​festen ved at bruge denne melodi som din indgangssang.

9. “Smuk dag” af U2 – Brudeparter er altid noget at huske, så hvorfor ikke bruge denne sang og minde alle om, at der er en smuk dag foran dem.

10. “Crazy” af Beyonce – Dans din vej til festen og slipp aldrig af følelsen. Indstil tonen rigtigt, og alle vil helt sikkert have en god aften.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.